Dager
Timer
Minutter

Natalie Imbruglia, Lisa Stansfield & Simply Red
20 augusti

Natalie Imbruglia

Sammen med allerede klare Simply Red og Lisa Stansfield spiller Natalie Imbruglia på Sommerstemning Lillestrøm. Natalie Imbruglia er en sanger og skuespillerinne med en krystallklar stemme og en empatisk personlighet. Dette multitalentet ble en internasjonal stjerne med sin monster hit ‘Torn’, som er en cover av Ednaswaps sang med samme tittel. Imbruglias versjon av «Torn» banet vei og satte tonen for alternativrock i flere år fremover.

Som tenåring var hun interessert i skuespill og fikk roller i noen reklamefilmer og TV-serier. Senere valgte hun å bosette seg i London og der fikk hun en manager som inviterte Imbruglia til å spille inn en demo med fire sanger.

En av sangene var en tidlig versjon av ‘Torn’. Takket være demonen signerte RCA / BMG den unge Imbruglia i 1996. Et år senere ga BMG ut en nyere versjon av hennes mest kjente sang.

Singelen «Torn» ble umiddelbart en hit i Storbritannia og solgte over to millioner eksemplarer. Internasjonalt ble sangen en sensasjon og havnet på topp ti i hele Europa og i hjemlandet Australia.

 

Imbruglias fullengder ‘Left of the Middle’ (1997) toppet også listene i Australia og havnet på topp ti i Storbritannia og ble platinasertifisert. I USA fikk plata til og med en dobbel platinasertifisering.

Debutalbumet solgte over 7 millioner eksemplarer over hele verden og ble det bestselgende debutalbumet utgitt av en kvinnelig australsk sanger.

I tillegg til dette vant sangeren Natalie mange RIAA-priser og ble nominert i Brit Awards og Grammys.

I dag har Natalie Imbruglia gitt ut enda et album kalt ‘Firebird’ som kom i 2021. ‘Firebird’ er et album med originale sanger hvor hun har samarbeidet med ulike artister.

For å nevne noen; The Strokes Albert Hammond Jr., The Magic Numbers Romeo Stodart, Eg White, Fiona Bevan med flere. Albumet beskrives som eklektisk og inneholder glade optimistiske sanger.

I fjor var sangerinnen en del av den britiske versjonen av Maskorama og vant tredje sesong med sangen ‘Story of My Life’, som hun tidligere i år ga ut som singel.

Natalie Imbruglia opptrer samme dag som Simply Red  og Lisa Stansfield

  • Messeveien 8, Lillestrøm
  • Dørene åpner kl 16:00
  • Arrangementet starter kl 16:45

Billetter

Billetttyper

Ordinarie ståplass
880 NOK
  •  
Tilgjengelig
Golden Circle
1340 NOK
  •  
Tilgjengelig

Standard

Vanlig Ståplass

845 NOK
  •  
Tilgjengelig

Ledsagare går Fri

HCP

845 NOK
  •  
Tilgjengelig